10000 RON

Credit rapid online

 

Doar 5 minute sunt suficiente pentru a solicita un credit și un împrumut online. Profitați de această ocazie și împrumutați bani fără să mergeți la bancă.

Suntem printre lideri în România când este vorba de împrumuturi rapide! Mulți ani de experiență în finanțare și un număr mare de clienți mulțumiți.

Calculator credite

Calculator credite – Un instrument util pentru accesarea unui credit online

Dacă vrei să primești un credit rapid online de la o instituție nebancară, probabil că te întrebi ce calcule ai de făcut pentru a ști cât va costa în total acest împrumut. E foarte bine să cunoști toate detaliile înainte de a cere un credit, pentru a avea la îndemână informațiile și pentru a lua decizia corectă. Atunci când ai nevoie rapid de bani, alege un credit online care îți rezolvă dificultatea financiară în cel mai scurt timp.

Ce este un calculator de credite?

Atunci când accesezi platforma de creditare online, ai la dispoziție un calculator credite, chiar pe prima pagină. Pentru a afla suma totala pe care o ai de înapoiat, folosești acest instrument de calcul rapid. Prima etapa constă în alegerea sumei de bani de care ai nevoie. Miști poziția cursorului aflat pe  ecranul de la calculator credite și alegi suma pe care o dorești, între 200 RON și 1400 RON. Apoi alegi durata creditului ( în zile). Calculatorul de credit îți arată mai jos un tabel cu suma, costul total, termen maxim si minim, DAE – dobânda anuală efectivă, dobânda maximă, ratele creditului.

Surpriza cea mai plăcută pe care o ai este că primul tău credit nu are dobândă – adică dobândă zero, dacă este rambursat până la scadență.

Ce înseamnă rata dobânzii?

Rata dobânzii este un procent din valoarea totală a creditului rapid și reprezintă taxa pe care trebuie să o plătești pentru împrumutul tău online. Dobânda anuală efectivă, prescurtată DAE, exprimă în mod procentual costul unui credit. În cazul băncilor, DAE este influențată de rata dobânzii, perioada de creditare, taxe si comisioane destul de consistente.

Creditele rapide pe termen scurt îți dau acces direct la sume mici de bani, necesare pentru urgențe. Cele mai întâlnite credite rapide sunt cuprinse între 200-1400 Lei, împrumuturile fiind făcute pentru perioade de 15, 30 sau 45 de zile.

Împrumuturile pe perioade lungi sunt credite pentru sume mai mari, de la 1500 la 10.000 lei, care au și scadențe de la doua luni la un an, cu un plan aferent de rambursare. Astfel de credite sunt de obicei creditele online de nevoi personale, care oferă o flexibilitate mare în alegerea perioadei de rambursare , durata totală a creditului și oferă acces imediat la bani, fără justificarea cheltuirii sume alese. Ratele sunt de obicei divizate în fracțiuni pe toată durata creditului. În acest mod, ai o privire de ansamblu a modului în care acest împrumut îți afectează bugetul în fiecare lună calendaristică.

Cum te ajută calculatorul de credit?

Poți folosi calculatorul de credit pentru diferite simulări de credite rapide, pentru a alege suma dorită și planul de rambursare a creditului perfect pentru tine.

Costul total și dobânda sunt afișate foarte transparent. Nu plătești nici un comision de analiză a creditului sau de administrare pe parcursul perioadei până la scadență. Creditul îți este oferit direct, nu există terți sau taxe ascunse. Calculatorul de credit îți indică exact suma de plătit, suma pe care urmează să o primești și știi exact dacă îți poți permite un astfel de credit.

Experienţa utilizatorilor

"Vă mulțumim pentru plata rapidă a creditului. Nimeni în afară de dvs. nu a vrut să-mi împrumute bani. Sunteți cei mai simpli, fără complicații. Foarte profesional. "

Lucian J, Bucureşti

"Acesta este cel mai simplu mod de a obține bani atunci când aveți probleme. Îi recomand tuturor persoanelor care au îndoieli. Am solicitat prin telefonul mobil și în aceeași zi banii au fost plătiți în contul meu."

Bogdan T, Brașov

"M-ați surprins foarte mult cu abordarea profesională. Afacere serioasă și sigură. Deja de două ori am luat un credit de la dvs. și o voi face din nou dacă voi avea nevoie de bani."

Raluca P, Timișoara