10000 RON

Credit rapid online

 

Doar 5 minute sunt suficiente pentru a solicita un credit și un împrumut online. Profitați de această ocazie și împrumutați bani fără să mergeți la bancă.

Suntem printre lideri în România când este vorba de împrumuturi rapide! Mulți ani de experiență în finanțare și un număr mare de clienți mulțumiți.

Credite până la salariu

Cum poți beneficia de credite până la salariu?

Majoritatea avem data de salariu fixă și banii ajung în posesia noastră o dată pe lună, în ziua de salariu. Cu toate acestea, sunt momente în care ai nevoie de un împrumut până la salariu. Cu câteva zile înainte de salariu, ai de făcut o reparație la autoturism sau e nevoie să cumperi urgent medicamente. Sunt o sumedenie de motive pentru care ai putea avea nevoie de o sumă de bani până la salariu. De aceea au apărut aceste credite până la salariu, pentru a fi de ajutor pe termen scurt persoanelor care au nevoie rapid de bani.

Ce este un credit până la salariu?

Creditul până la salariu este un împrumut destinat persoanelor cu venituri mici și medii, care au un salariu lunar ce le este virat într-un cont bancar. Sumele mici oferite ca și credite până la salariu sunt efectiv împrumuturi pe termen foarte scurt, destinate unor cheltuieli neprevăzute și urgențe financiare.

Poți primi sume începând cu 200 de lei până la 10000 RON, sub forma de credit online rapid, pe care îl rambursezi în ziua în care primești salariul. 

Cine poate accesa credite până la salariu?

Orice persoana fizică majoră, rezidentă în România, care demonstrează că încasează venituri lunare certe, poate accesa credite până la salariu. Documentele necesare sunt mult mai puține ca în cazul unui împrumut bancar ( act de identitate, dovadă venituri). Poți fi eligibil pentru credite până la salariu chiar dacă figurezi cu datorii în Biroul de Credit sau nu poți primi un împrumut bancar.

Avantajele creditului până la salariu

  • Obții banii foarte rapid, primești aprobarea în scurt timp de la trimiterea documentelor și banii intra în cont chiar și în aceeași zi.
  • Aceste credite până la salariu se rambursează automat atunci când primești salariul în cont, iar durata unui astfel de credit e de doar câteva săptămâni
  • Se obține simplu, cu documente puține ( act de identitate, dovada unor venituri certe lunare)
  • Poți seta data rambursării, poți cere chiar amânare la plată dacă anunți că depășești data scadenței pentru credite până la salariu
  • Primul credit are dobândă zero, ceea ce înseamnă că primești banii și îi rambursezi corect fără cheltuieli suplimentare

Dezavantajele creditului până la salariu

  • Ai nevoie de un cont bancar, adresa de e-mail și un număr de telefon mobil. Aceste cerințe sunt însă simplu de îndeplinit de aproape oricine
  • Costuri mai mari din dobânzi, însă fiind împrumuturi pe termen foarte scurt, numărul zilelor pentru care plătești dobândă este mic ( sub 30 de zile, adică chiar până la salariu).
  • Dacă accesezi online credite până la salariu trebuie să știi că nu e bine să devină un obicei. Te poți învăța cu împrumuturi mici și dese, însă dacă ții sub control bugetul și îți administrezi bine banii din salariu, poate fi un ajutor real în situații complicate din punct de vedere financiar.

Experienţa utilizatorilor

"Vă mulțumim pentru plata rapidă a creditului. Nimeni în afară de dvs. nu a vrut să-mi împrumute bani. Sunteți cei mai simpli, fără complicații. Foarte profesional. "

Lucian J, Bucureşti

"Acesta este cel mai simplu mod de a obține bani atunci când aveți probleme. Îi recomand tuturor persoanelor care au îndoieli. Am solicitat prin telefonul mobil și în aceeași zi banii au fost plătiți în contul meu."

Bogdan T, Brașov

"M-ați surprins foarte mult cu abordarea profesională. Afacere serioasă și sigură. Deja de două ori am luat un credit de la dvs. și o voi face din nou dacă voi avea nevoie de bani."

Raluca P, Timișoara