10000 RON

Credit rapid online

 

Doar 5 minute sunt suficiente pentru a solicita un credit și un împrumut online. Profitați de această ocazie și împrumutați bani fără să mergeți la bancă.

Suntem printre lideri în România când este vorba de împrumuturi rapide! Mulți ani de experiență în finanțare și un număr mare de clienți mulțumiți.

Simulator credite

De ce e util un simulator de credite?

Atunci când apelezi la un credit, e bine să ții cont de toate detaliile. Contează rapiditatea cu care obții banii, simplitatea procedurii, modul în care se rambursează suma împrumutată dar mai ales vrei să știi de la bun început ce condiții ai la dispoziție și cât este costul total real al creditului. Folosește un simulator de credite și afli ce sumă ai de plătit la scadență, care este dobânda zilnică și suma totală pe care o plătești la finalul împrumutului.

La ce te ajută o simulator de credite?

O simulare de credit te ajută sa alegi modul în care vei formula viitorul împrumut.

Accesezi pe prima pagina a site-ului  o aplicație numită simulator de credite și afli totul despre creditul tău rapid

  • Introduci suma dorită și alegi perioada in care vei rambursa împrumutul
  • Aplici online pentru credit cu documente puține la număr
  • Beneficiezi de ofertă – dobândă 0% dacă este primul tău împrumut
  • Actele necesare pe care le trimiți scanate sunt : cartea de identitate și o dovadă de venit
  • Primești banii direct în contul tău
  • Rambursezi banii urmând graficul ales de date de rambursare

Cum folosești un simulator de credite?

Procedura este foarte simplă. Alegi cu cursorul suma pe care dorești să o împrumuți, selectezi durata creditului( de la 3 luni la 12 luni), alegi data primei rambursări ( ai un calendar la dispoziție).Apeși pe butonul care îți arată suma aleasă de tine și apare un tabel în care ai toate detaliile care te interesează – rata anuală, rata lunară, DAE, cost total, perioadă de creditare, data scadenței.

Dacă îți convin aceste date și știi că acest credit ți se potrivește și îl poți rambursa, atunci nu rămâne decât să aplici pentru creditul rapid, să trimiți pe e-mail documentele solicitate. Aștepți aprobarea creditului și apoi banii ajung în cel mai scurt timp în contul tău.

Nu trebuie să te deplasezi să semnezi contractul de credit și nici să aduci în original nici un act. Totul se desfășoară online..

De ce este util acest simulator de credite?

Dacă e primul credit rapid pe care vrei să îl accesezi, acest simulator de credite e folositor pentru a vedea exact la ce trebuie să te aștepți, ce sumă totală ai de plătit, ce rată lunară îți este convenabilă de plătit. Nu mai te îngrijorezi că există alte taxe sau comisioane, totul este absolut transparent și la îndemâna ta.

Experienţa utilizatorilor

"Vă mulțumim pentru plata rapidă a creditului. Nimeni în afară de dvs. nu a vrut să-mi împrumute bani. Sunteți cei mai simpli, fără complicații. Foarte profesional. "

Lucian J, Bucureşti

"Acesta este cel mai simplu mod de a obține bani atunci când aveți probleme. Îi recomand tuturor persoanelor care au îndoieli. Am solicitat prin telefonul mobil și în aceeași zi banii au fost plătiți în contul meu."

Bogdan T, Brașov

"M-ați surprins foarte mult cu abordarea profesională. Afacere serioasă și sigură. Deja de două ori am luat un credit de la dvs. și o voi face din nou dacă voi avea nevoie de bani."

Raluca P, Timișoara